Kia orana vanuit de Cook Eilanden! - Reisverslag uit Avarua, Cook Eilanden van Nancy x - WaarBenJij.nu Kia orana vanuit de Cook Eilanden! - Reisverslag uit Avarua, Cook Eilanden van Nancy x - WaarBenJij.nu

Kia orana vanuit de Cook Eilanden!

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Nancy

08 December 2011 | Cook Eilanden, Avarua

Kia orana!! Oftewel: Hallo op z'n Cook Eilands :)

We zijn gearriveerd op de Cook Eilanden! Op Rarotonga om precies te zijn! Het is hier heerlijk! Echt alleen maar zon, 30 graden en de kippen, honden en katten lopen allemaal los hier! Overal groeit fruit zoals bananen, mangos etc! Het eiland lijkt echt op zo een Jurassic Park eiland! Extreem groen is het binnenland (niet heel groot maar wel met veel bergen) en aan de kust is het een super helder blauwe zee! Met palmbomen overal langs de kust, de begroeing houdt pas bij de kust op! Er is maar 1 weg die om het eiland heen gaat die 30 km in totaal is! We hebben nu een paar dagen een scootertje gehuurd, wat ideaal hier is! Met zo een scootertje ben je binnen een uur het hele eiland rond en hebben we 3 triceratops, 1 t-rex en 4 velociraptors gespot! Jurassic Park.. ;)
Vrijdag gaan we naar een ander eiland wat 200 km hier vandaan ligt (Aitutaki, Google maar eens!)! Dan gaan we met zo een propellor vliegtuigje en hebben we een hutje voor 2 nachten op het strand! Foto's hiervan komen natuurlijk ook op ons blog te staan!
We hebben het hier heerlijk en gaan nog even van het mooie weer genieten! Wij gaan nu kanoën en snorkelen :)

Groetjes aan iedereen!!

• 08 December 2011 - 23:36

Tante Conny:

Het klinkt als eenparadijselijk avontuur!!! Geniet ervan! Zoiets maak je niet vaak mee in je leven, denk ik! Heerlijk hoor! Liefs van ons alllemaal!

• 09 December 2011 - 07:50

Ing:

Hey Nanc en Steef,

Het doet me meer denken aan de Blue Lagoon. Ik ben niet jaloers hoor, TOTAAL NIET..haha, Geniet ervan!!

Groetjes uit Rijswijk (waar het lekker stormt!)

• 09 December 2011 - 09:02

Irene:

Wauw wat ziet dat er geweldig uit. Veel plezier en ik zie uit naar de foto's van Aitutaki.
    Wij doen het wel met de storm, regen en hagel hoor!
    Lieve groetjes

• 09 December 2011 - 09:35

Dennis En Lisette:

Wow, mooi daar! Krijg trek in een Bounty...:-)
    Ben ook even gaan Googlen naar Aitutaki. Daar zal je geen honden zien!
    Mooie geschiedenis ook, dat eiland. Ben weer benieuwd naar jullie volgend verslag, we reizen op deze manier een beetje mee met jullie, leuk.
    Groetjes van Dennis, Lisette, Esmée en Marjolein.

• 10 December 2011 - 14:19

"de Zeurpiet":

Hi Guppies,
    Kunnen de fotootjes voortaan rechtop. Ik krijg kramp in mijn nekkie.
    Toedeledokie
    Irene

• 12 December 2011 - 15:16

Opa En Oma:

Wat een geweldige foto's!! We zijn stikjaloers, want hier is het rotweer ;_; Wat een belevenis voor jullie dit vergeet je je hele leven niet meer. kus van ons
Nancy

Onze wereldreis van een half jaar! USA, Cook Islands, Australie, Nieuw Zeeland, China, Vietnam, Laos en Thailand.

Actief sinds 07 Sept. 2011