Het leven als een celeb in Hollywood!!
Door: Nancy
Blijf op de hoogte en volg Nancy
04 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Los Angeles
We zijn aangekomen op onze thuisbasis voor de komende 2 maanden.
Ingecheckt in ons hotel, mooie ruime kamer waar we ons de komende tijd wel thuis zullen voelen. We zijn gelijk het zwembad en jacuzzi ingesprongen voor een verfrissende duik!! Gister hadden we ons eerste dagje op het strand en zagen we twee dolfijnen voor de kust rondzwemmen. Erg bijzonder, dat zie je niet elke dag in de noordzee! ;)
Vanmorgen zijn we naar hollywood geweest om naar de walk of fame te kijken en het bekende kodak theater. Nu zit ik (Nancy) op een terrasje met een drankje terwijl Steef zijn eerste Amerikaanse acteerles heeft! Hoe spannend!! Ik ben erg benieuwd hoe hij het er vanaf brengt, maar heb er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed komt..
Morgen gaan we naar Malibu lekker relaxen op het strand! Wat een leventje haha! Nou ik neem het er nog even van hier in het zonnetje terwijl Stefan aan het zwoegen en zweten is ;)
Tot snel! X
05 Oktober 2011 - 07:44
Irene:
He Nens, wat een rot leven en dan zijn jullie net begonnen. Hoe zwaar kan je het hebben!!! Nu al spijt????????
Doe die Rutger Hauwer 'in spe' de groeten van me en wens hem veel succes met zijn acteerlessen.
XXXX -
05 Oktober 2011 - 09:08
Sandra:
Zo leuk om te lezen! Volgens mij hebben jullie het helemaal naar jullie zin! Ik ben ook TOTAAL niet jaloers ;)
Have fun!!!
X
ps nog geen vette roddels hoor!!
05 Oktober 2011 - 11:02
Anita Valkenhoff:
Hallo Nance en Stefan,
geniet er maar flink van, wij genieten van de foto" en stukjes op jullie blog .
Groetjes, Anita -
05 Oktober 2011 - 14:55
Wil Wensveen:
Wat gaaf! Lekker dat zonnetje. hier wordt het koud en we krijgen storm. Ik benijd jullie wel. (niet echt hoor) De foto's zijn leuk. Lekker om in een hotel te zitten. Wordt er voor je gezorgd. Kinders geniet ervan en tot schrijfs, Wil -
06 Oktober 2011 - 14:58
Mama:
Ja kind, het leven is lijden zo telezen. Ik ben best wel een veetje jaloers hoor. Zwembad jacuzzi dolfijnen dat hebben we hier niet 1,2,3. Wel andijviestamppot en slagersballen, en die hebben jullie weer niet. Hav efun xxxx -
07 Oktober 2011 - 10:59
Papz En Yvonne:
Net even jullie fotootjes gekeken. Leuk hoor, het ziet er vrolijk en zonnig uit! Hier ook zonnig, alleen waai je omver! haha!
Genietze!
grtz
Papz en Yvonne -
07 Oktober 2011 - 17:18
Patrick & Conny:
Pat vindt dit leuk...:)
Altijd nog een keer willen schrijven. Oh .....dat kan alleen op facebook..... dat wist ik niet!
Anyway... wat klinkt dat super lekker allemaal zeg!! Zon, dolfijnen, zon, hollywood.... helemaal te gek dat jullie dit meemaken!! Wij zitten met de verwarming aan hand in hand op de bank voor de tv :) Geen spannende berichten dus!
Groetjes van ons!x -
08 Oktober 2011 - 12:39
Lia :
Steef, ik ben benieuwd hoe je eerste acteerles is geweest. En jij Nancy, hoe kom jij je dagen door de komende 2 maanden (want het is wel afzien voor jullie hoor als ik dat zo lees) Nee, zonder dollen, is het niet eenzaam zo de hele dag zonder Steef? Of ga jij ook iets doen? Want elke dag in de jacuzzi is ook zo'n geregeld leven (net als met ballen gehakt . .)
Geniet ervan en liefs vanuit Twente!
10 Oktober 2011 - 14:20
Stefan En Nancy, :
Dank voor jullie verslag, nancy, ik hoop dat de het "lekkere glaasjes drinken" toch wel zonder alcohol is, maar zo verstandig ben je wel. Volg je zelf ook geen akteerles?
groetjes, jullie tante Anny